Paste cu cerneala de sepie si ciuperci

de ianculubita in Paste, 10 Ian 2014 | 4269 vizualizari

 

Tot inainte de sarbatori a avut LIDL niste oferte cu reduceri,foarte convenabile si am luat si eu cate ceva.
Aceste paste le-am luat din curiozitate,as mai fi vrut dar nu mai erau pentru ca sunt bune rau!!

 

INGREDIENTE

  • 1 punga paste cu cerneala de sepie
  • 250 g ciuperci pleutorus
  • 1 borcan sos de trufe
  • 2 linguri ulei de masline
  • Garnitura
  • 2 bucati de ton alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu cerneala de sepie si ciuperci:

Punem pastele sa fiarba intr-un vas cu apa si putina sare pentru 8-10 minute. In acest timp ciupercile curatate daca e cazul, taiate marunt, le calim in ulei incins. Pastele dupa ce au fiert, le scurgem apoi le amestecam cu ciupercile, sosul de trufe si le servim pe farfurie alaturi de creveti sotati, peste fiert, gratar...

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu cerneala de sepie si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ianculubita 1

11.01.2014, 08:50

mihaelar63 1

11.01.2014, 09:04

Da si eu am luat tot felul de paste de la Lidl . Imi plac mult sunt mai ... altfel Ma tenteaza codul alb

ianculubita 1

11.01.2014, 10:08

Codul alb are carnea mai ferma decat celelalte coduri(negru si argintiu);parerea mea e ca merge mai bine fiert iar prajit trebuie consumat imediat,altfel se intareste

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Penne cu piept de pui,ciuperci si smantana